על הדבש ועל העוקץ – כל מה שרציתם לדעת על דבש ישראלי
מה זה דבש לא מחומם ולא מסונן?
כשמו כן הוא – דבש טבעי שלא עבר תהליך של חימום או סינון ולכן לא איבד מערכיו התזונתיים.
כיצד נבחין בדבש שאינו מחומם או מסונן?
הדבש יתגבש בקור.
איך מייצרים דבש ישראלי איכותי?
בסרטון תוכלו לראות את תהליך ייצור הדבש מתחילתו ועד סופו.
מהי עונת הרדייה?
את הדבש רודים 3 פעמים בשנה: באביב (שיא עונת הפריחה של פרחי הבר), בקיץ המוקדם (הדרים) ובקיץ המאוחר (כותנה ואקליפטוס).
מהם חיי המדף של הדבש?
חייו של דבש לא מחומם ולא מסונן הם נצחיים.
היכן רוכשים את הדבש?
משק איקה מביא אליכם הביתה את הדבש ועוד מגוון תוצרת חקלאית ישראלית טרייה ואיכותית. כל שעליכם לעשות הוא ללחוץ על התמונות למטה והדבש אצלכם מחר🍯